Cooking With Rosi

همه چیز درباره ی گیاه خواری

Cooking With Rosi

همه چیز درباره ی گیاه خواری

وک گیاهی با کمی تغییرات ایرانی

وک  Wok  به یک جور تابه ی گود می گن که دیواره های بلندی داره و به غذاهایی که توش درست می کنن میگن وک. خواستگاه این غذا از جنوب چین اومده و الان تو دنیا طرفدارهای زیادی هم داره. معمولا تابه های وک رو با دسته های بلند می سازن که وقتی روی آتیش غذا رو حرارت می دن دست آشپزها نسوزه. ولی فقط این نوع رو بهش وک نمی گن. می تونید تو این تابه های بخارپز کنید، بپزید، تفت بدید، همه جور غذا میشه توش درست کرد. معمولا گیاهی هستن ولی میشه توشون فیله های مرغ و یا فیله های گوشت هم اضافه کرد. ولی خب چون این وبلاگ گیاهی هست من نوع گیاهی ش رو که توش تغییرات ایرانی پسند دادم یاد میدم. امیدوارم خوشتون بیاد.


 

وک گیاهی با پلو »

مواد لازم :

کدو

بادمجون

گوجه ( من از گوجه گیلاسی استفاده کردم)

لوبیا سبز

گوجه ی معمولی و درشت برای پوره گرفتن

پیاز

قارچ

فلفل دلمه ایی

سیر


همه ی مواد رو نسبت به مقداری که دلتون میخواد پخته بشن خورد کنید و توی تابه تفت بدید. هرچقدر طولانی تر تفت بخورن بیشتر پخته میشن  ( یاد حرفهای آقای جواد خیابانی افتادم) پس هرچقدر که به نظرتون کافیه تفتشون بدید. حالا زعفرون و باقی ادویه هامون رو همراه با گوجه ایی که پوره کردیم قاطی می کنیم. وقتی به نظرمون حسابی رنگ و طعم گرفتن، میریزم تو تابه و کمی هم بهشون آب جوش اضافه می کنیم. خیلی کممممم. حالا در تابه/قابلمه  رو میذاریم و اجازه میدیم مزه ها باهم قاطی بشن. لازم به ذکر هست که بگم هرچقدر تو این غذا زعفرون ش بیشتر بشه خوشمزه تر میشه؟! چون خوش طعم تر میشه!  بعد هم برنج مون رو کته میذاریم و باهم نوش جون می کنیم. واقعااااااااا خوشمزه و عالی و ساده و آسونه و تو مدت کوتاهی هم آماده میشه!




سبز باشید 

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد